check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 663406

Öljynsuodatinruuvi O-rengas 3x36x30mm

3,85 € arvonlisävero mukaan luettuna

Öljynsuodatinruuvi O-rengas 3x36x30mm

Tuottaja:
Yleinen kuvaus
  • Öljynsuodattimen ruuvin O-rengas Athena
  • Athena on vuonna 1973 perustettu kansainvälinen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa tiivisteitä, teknisiä varaosia ja metallikomponentteja teollisuus- ja moottoripyöräalalle UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 ja UNI ISO / TS 16949 -standardien korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.
  • Athena on markkinoiden referenssi valmistettaessa tiivistesarjoja, joilla on kattava valikoima skoottereille, maasto- ja maastomoottoripyörille, ATV:ille ja Harley Davidsonille.
  • Off-road-maailmassa Athenan insinööri- ja teknikkotiimi kehittää uusia tuotevalikoimia yhteistyössä suurimpien kansainvälisten MXGP- ja AMA Supercross -tiimien kanssa.
  • Athenan tuotteille tehdään tiukat laatutestit, jotta asiakkaille voidaan taata korkeat suorituskyky-, kilpailukyky- ja luotettavuusstandardit.
  • Athena tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman varaosatiivisteitä ja sillä on yli 40 vuoden kokemus alalta. Athenan tiivistesarjat perustuvat syvälliseen tietämykseen, sisäisen insinööri- ja suunnittelutiimin toteuttamaan jatkuvaan tekniseen kehitykseen ja tuotantoon, jossa keskitytään tiukasti alkuperäisten laitevalmistajien vaatimaan suorituskykyyn.
  • Athena tarjoaa valikoiman erinomaiset tiivistysominaisuudet omaavia tiivisteitä, joita on saatavana paperi-, selluloosa-, metalli- ja kumilevyinä sekä eri paksuuksina asiakkaiden vaatimusten mukaisesti.

Sopii

Tämä tuote sopii 2926 moottoripyöriin

AGM
AJS
ATU
CCF
MZ
Rex
SYM
TGB