check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 486632

PC Racing FLO öljynsuodatin PC5382 ruostumatonta terästä - PC53-82

83,99 € arvonlisävero mukaan luettuna

alert information icon

Tuote saatavilla erikoistilauksesta. Toimitusaika voi viivästyä 21 päivää. Ei palautusoikeutta.

Flo® ruostumattomasta teräksestä valmistettu "Drop-In" -öljynsuodatin.

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
PC53-82
Yleinen kuvaus
  • Tämä suodatin on valmistettu laserleikatusta, lääketieteellisen luokan 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetusta suodatinkankaasta, ja se tarjoaa monissa tapauksissa 200 % suuremman suodatinpinta-alan.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin kerää hiukkaset 35 mikroniin asti, mikä on kolme kertaa parempi kuin useimmat hyvät paperi- tai messinkisuodattimet.
  • Toisin kuin liimatuissa paperisuodattimissa, suodattimen laskosten sauma on hitsattu ja kestää jopa 600 F:n lämpötiloja.
  • Suodatin säilyttää tasaisen virtauksen kaikissa olosuhteissa, mukaan lukien äärimmäinen kuumuus, veden läsnäolo ja moottorin kylmäkäynnistykset, joissa paperisuodattimet voivat virrata niin huonosti, että ne aiheuttavat usein ohitusventtiilin avautumisen ja suodattamattoman öljyn pääsyn moottoriin.
  • Korkean teknologian suodatustekniikkaa käytetään laajalti kaikentyyppisissä moottoriurheilussa, kuten NASCARissa, Indy-autoissa, Formula 1:ssä ja ilmailu- ja avaruusalalla, joissa suodatus on äärimmäisen tärkeää.

Sopii

Tämä tuote sopii 198 moottoripyöriin