check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2736416

Renthal Traction Lock On Aramid polkupyörän ohjaustanko - G213

41,83 € arvonlisävero mukaan luettuna

Aramidikahva vetolukolla

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
G213
Yleinen kuvaus
  • Renthal Lock-On -kahvoissa on CNC-alumiinista valmistetut lukituspannat, jotka on integroitu pysyvästi keskisydämeen ja jotka takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden ohjaustangossa kaikissa sääolosuhteissa. Integroitu muotoilu estää kaikenlaisen liikkeen kahvaosan ja laippojen välillä, joka voisi tapahtua ajan myötä. Ohjaustangon kahva on keskeinen kosketuspiste pyörän ohjaamisessa. Yksilöllisten vaatimusten mukaan räätälöity kahva on erittäin tärkeä. Tässä kahvassa käyttämämme aramidihartsiseos tarjoaa parhaan yhdistelmän pehmeyttä ja tarttuvuutta sekä vertaansa vailla olevaa kestävyyttä.
  • Tämä Traction-grip-kuvio on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen hallinnan kaikissa olosuhteissa. Traction-kuvion mekaanisen pidon lisäys tarkoittaa, että voit säilyttää hallinnan säästä riippumatta.
  • Renthal Lock-On Traction Aramid : Suunniteltu nopeampaan ajoon, pidemmille hyppyreille ja pidempään käyttöikään.
  • Eteenpäin suuntautuvat ominaisuudet, viistot sormihartiat - kun vedät ohjaustankoa taaksepäin, suurin osa pidosta ja vääntömomentista keskittyy sormillesi. Eteenpäin suuntautuvat, kaltevat harjanteet sormenpäiden alueella lisäävät pitoa, kun vedät poispäin, mutta jäävät tasaiseksi normaaleissa ajo-olosuhteissa parantaen käyttömukavuutta.
  • Kämmenen vinot urat osoittavat taaksepäin - jarrutettaessa tai jyrkissä alamäissä suurin osa vääntömomentista ja pidosta keskittyy kämmeneen. Kulmassa taaksepäin leikatut urat parantavat pitoa tässä tilanteessa. Koska ura on leikattu kahvaan, se tarjoaa kädelle miellyttävän, suuren pinta-alan normaaleissa ajo-olosuhteissa.
  • Johdonmukainen muotoilu - urat ja harjanteet ovat johdonmukaisia koko kahvan leveydeltä, jotta voit ajaa käsi missä asennossa tahansa. Lisäpito on yhtä tehokas riippumatta siitä, onko se keskellä vai kämmen kouran päädyn päällä.
  • Kahvat, joissa on avoimet päät - kun ajetaan äärimmäisissä olosuhteissa, törmäykset ovat väistämättömiä, mikä voi aiheuttaa mutatahroja kahvoihin. Olemme suunnitelleet kahvat niin, että niissä on avoimet päät, jotta muta voidaan poistaa kahvan päästä.
  • Offset-kädensijan materiaali - mukavuuden lisäämiseksi käden alueen alla olevaa kahvan materiaalia on lisätty paremman pehmustuksen aikaansaamiseksi. Sormialueella on käytetty ohuempaa kahvamateriaalia, jotta kokonaisulkohalkaisija pysyy samana.
  • Aramidiyhdiste - Renthalin Aramid-kädensijoissa on tähän mennessä kehittynein yhdiste. Perusmateriaaliin on suspendoitu miljoonia satunnaisesti järjestettyjä Kevlar® Aramid -hartsihiukkasia. Kun otetta käytetään, yhä enemmän tätä aramidihartsia paljastuu, mikä kestää kulutusta ja säilyttää viskositeetin. Tämä on lopullinen pitomateriaalimme.