check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2744577

RFX Pro 2.0 F7 28.6mm musta RC ohjaustangon suojus - FXHB7000199BK

91,99 € arvonlisävero mukaan luettuna

RFX Pro F7 Taper Bar 28,6 mm (musta) RC

Tuottaja:
RFX
Valmistajan koodi:
FXHB7000199BK
Yleinen kuvaus
  • RFX Pro Series F7 Taper Bars on suunniteltu ja testattu korkeimpien standardien mukaisesti.
  • F7-kartiotangot on valmistettu 7075-T6-alumiinista, ja niissä on Oversize Taper Extension (OTE), joka tarjoaa ylivoimaisen lujuuden ja törmäyksenkestävyyden, kun taas Engineered Flex Technology (EFT) ja Progressive Damping Control (PDC) auttavat varmistamaan riittävän joustavuuden ja vähentämään koneen tärinää kuljettajan väsymyksen torjumiseksi.
  • OTE on ylisuuren keskiosan (28,6 mm) jatke. Ylisuuren osan kasvattaminen ohjaustangon viimeisen mutkan ulkopuolelle lisää merkittävästi lujuutta ohjaustangon heikoimpaan osaan. Yhdessä 4 mm:n seinämänpaksuuden kanssa, joka pysyy tasaisena myös mutkien ulkopuolella, F7 Taper Bar on yksi markkinoiden kevyimmistä ja samalla vahvimmista ohjaustangoista.
  • EFT on suunniteltu tarjoamaan pieni määrä ohjaustangon joustavuutta. Huolellisesti valittu 4 mm:n sisäseinämän paksuus ohjaustangon nousu- ja kapenemisalueilla auttaa vähentämään voimakkaiden iskujen vaikutuksia ja antaa samalla kuljettajalle maksimaalisen etupään tuntuman kaarteissa.
  • PDC:n luomisessa käytetään suurempaa, 5 mm:n seinämäpaksuutta ohjaustangon alueella, joka on laskettu tasapainottamaan ja vaimentamaan ohjauspyörän tärinän vaikutuksia. Tämä on periaatteessa samanlainen kuin urheilupyörissä käytettävät ohjaustangon painot, mutta se on suunniteltu ja testattu erityisesti nykyaikaisten 4-tahtisten, suorituskykyisten motocross-pyörien tuottamaa tärinää varten.
  • Ominaisuudet:
  • - Valmistettu 7075 lentokonealumiinista- Lämpökäsitelty T6 vetolujuuden lisäämiseksi- Suihkupuhallettu viimeistely pinnan jännityssäröjen estämiseksi ja ohjaustangon käyttöiän pidentämiseksi- Oversize Taper Extension (OTE) auttaa vähentämään törmäysvaurioita- Engineered Flex Technology (EFT) auttaa vähentämään kuljettajan väsymistä- Progressive Damping Control (PDC) auttaa vähentämään koneen tärinää- Gouged grip area to prevent grip slippage iamp; Kiillotettu kaasualue tasaisempaa kaasun toimintaa varten- Laserkaiverrettu kohdistusristikko ihanteellista kokoonpanoa varten- Anodisoitu väri korroosion estämiseksi- Sisältää korkean tiheyden vaahtomuovityynyn, jossa on kestävä PVC-päällyste- Saatavana useina eri kaarevuuksina, jotka sopivat useimmille kuljettajille.