check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 588532

R&G Racing Honda CRF 1000L Africa Twin etujousituksen liukusäätimet musta - FP0181BK

52,98 € arvonlisävero mukaan luettuna

R&G Racingin etujousituksen liukukiskot

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
FP0181BK
Yleinen kuvaus
  • R&G on brittiläinen yritys, joka on erikoistunut pääasiassa moottoripyörien törmäyssuojiin. Erittäin pitkä ja laaja kokemus moottoripyöräilystä on johtanut täydellisten tuotteiden luomiseen. Kunkin tuotteen suunnittelu on tarkkaan harkittua, ja osat on valittu siten, että moottoripyörä ei vaurioidu merkittävästi kolarissa ja on edelleen ajokelpoinen. Lisäksi R&G tarjoaa laajan valikoiman moottoripyörien kaunistustuotteita, joiden avulla moottoripyöräsi erottuu yksilönä. Koska R&G on yksi tämän segmentin markkinajohtajista, se tuo joka vuosi valikoimaansa lukuisia uusia tuotteita. Näin on myös tänä vuonna. Tutustu moottoripyörätuotesovellusten täydelliseen luetteloon.
  • MV Agusta Rivale, KTM Super Duke R 1290, Ducati 898 Panigale, Yamaha MT09.
  • R&G:stä on tullut virallinen moottorin suojusten (engine case cover) toimittaja pahamaineiselle BSB:lle (British Superbike) kaudelle 2014. Tämä koskee kaikkia luokkia ts: Superbike, Supersport, Superstock.
  • Fork Protectors ovat R&G:n etujousituksen liukusuojat, jotka on valmistettu erittäin tiheästä nailonista. Ne suojaavat moottoripyörän etujousitusta ihanteellisesti vaurioitumiselta kaatumisen aikana. Tämä on toinen lisäys suojapehmustesarjaan. Sarja sisältää kaikki komponentit, jotka tarvitaan asennukseen tiettyyn moottoripyörämalliin.

Sopii

Tämä tuote sopii 14 moottoripyöriin