check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 12479

Törmäyssuoja RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

59,93 € arvonlisävero mukaan luettuna

Törmäyssuoja RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Tuottaja:
Takuu:
12
Yleinen kuvaus
  • Törmäyssuojukset ovat liukukalvoja, jotka suojaavat suojaverhoilua, moottoria ja muita moottoripyörän osia putoamisen aikana. Ne on valmistettu erityisestä teknisestä muovista, joka vaimentaa törmäysenergiaa ja jarruttaa liukuvaa moottoripyörää.
  • RENNERin törmäyssuojat valmistetaan CNC-koneilla (numeerisesti ohjatut koneet), mikä takaa erittäin hyvän pinnanlaadun ja tarkkuuden. Tarjoamme sarjoja valmiina asennettavaksi moottoripyörään ilman ylimääräisiä kiinnikkeitä ja ruuveja.
  • Pakkaus koostuu kahdesta liukukappaleesta (muovia), alumiiniseoksesta valmistetuista kiinnikkeistä, jotka on anodisoitu korroosiosuojaksi ja värjätty, sekä kiinnitysruuveista. Liukusäätimet ovat mustat ja kiinnikkeet hopeanväriset (luonnonalumiini).
  • Ruuvien ja kierteiden lujuus on valittu siten, etteivät kierteet katkea tai runko taivu moottoripyörän päällä, jos moottoripyörään kohdistuu liiallinen rasitus, joka johtuu esimerkiksi siitä, että liukuva moottoripyörä tarttuu reunakiveykseen. Pultti taipuu tai katkeaa, kun liukupyörään kohdistuu liiallinen taivutusvoima. Vaikka liukupyörä katkeaisi, sen olennainen tehtävä täyttyy, sillä se haihduttaa suuren osan energiasta, kun moottoripyörä osuu asfalttiin.
  • Asennusohjeet sisältyvät toimitukseen.
  • Valmistaja: Renner
  • Rennerin (entinen Zipser) tuotteet ovat jo varsin hyvin asiakkaidemme tuntemia. Yrityksen täydellisesti valmistetut ja helposti koottavat törmäyssuojat ovat olleet menestyneimpiä. Tuotanto tapahtuu numeerisesti ohjatuilla työstökoneilla, mikä ensi silmäyksellä erottaa Rennerin tuotteet muiden valmistajien tuotteista.
  • Kaikissa sarjoissa on selkeät asennusohjeet, ja ne on pakattu esteettisesti miellyttävään ja käytännölliseen laatikkoon.
  • Kaikkiin sarjoihin on saatavana myös varaosia.
  • Alkuperämaa - Puola.

Liukusuojat, jotka suojaavat suojaverhoilua, moottoria ja muita moottoripyörän osia putoamisen yhteydessä. Valmistettu erityisestä teknisestä muovista, joka vaimentaa törmäysenergiaa ja jarruttaa liukuvaa moottoripyörää. CNC-koneilla (tietokoneohjatut koneet) tapahtuva valmistus takaa erittäin hyvän pinnanlaadun ja tarkkuuden. Tarjoamme sarjoja valmiina asennettavaksi moottoripyörään ilman ylimääräisiä kiinnikkeitä ja ruuveja.

Sarja koostuu kahdesta kärjestä (muovia), alumiiniseoksesta valmistetuista kiinnikkeistä, jotka on anodisoitu korroosiosuojaksi ja värjätty, sekä kiinnitysruuveista. Kärjet ovat mustat, kiinnikkeet hopeanväriset (luonnonalumiini).

Pultin ja kierteen vahvuus on valittu siten, ettei kierre katkea tai runko taivu moottoripyörässä, jos moottoripyörä esimerkiksi liukuu reunakiven tms. yli liiallisen rasituksen seurauksena. Pultti taipuu tai katkeaa, kun liukukiskoon kohdistuu liiallinen taivutusvoima. Vaikka liukupultti katkeaisi, sen tärkeä tehtävä täyttyy, sillä se haihduttaa suuren osan energiasta, kun moottoripyörä osuu asfalttiin.

Sopii

Tämä tuote sopii 14 moottoripyöriin