check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2982190

Vaihteistoöljy Mannol 8110 Agro Gear 90 LS 10L - MN8110-10

57,94 € arvonlisävero mukaan luettuna

Vaihteistoöljy Mannol 8110 Agro Gear 90 LS

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
MN8110-10

Erikoislaatuinen, erittäin puhdistettu, mineraalipohjainen ympärivuotinen vaihteistoöljy manuaalivaihteistoille. Se on suunniteltu nykyaikaisten itselukkiutuvien tasauspyörästöjen (ylijäämäkitka-/rajoitetun luiston tasauspyörästöt - LS), hypoidivaihteilla varustettujen päävaihteiden ja muiden käsivaihteistojen (hidastimet, vaihdelaatikot) kartio-, mato- ja sylinteripareilla varustettujen osien turvallista ja luotettavaa toimintaa varten, jotka kestävät äärimmäisiä (mukaan lukien iskut) kuormituksia ja korkeita käyttölämpötiloja. Kehitetty NEW HOLLANDin ja VOLVOn maatalouskoneiden valmistajien käyttöön ottamien vaatimusten mukaisesti.
Suositellaan käytettäväksi raskaasti kuormitetuissa mekaanisissa vaihteistoissa maantieajoneuvoissa (tavaratraktorit, linja-autot jne.), maastoajoneuvoissa (rakennus-, kaivos- ja maatalousajoneuvot) sekä eurooppalaisten, amerikkalaisten ja aasialaisten valmistajien erikoislaitteissa, joissa vaaditaan GL-5 LS -suoritustasoa.

Yleinen kuvaus
  • Ainutlaatuinen, korkealaatuinen korkeaviskositeettinen pohja, joka säilyttää vaaditun viskositeetin korkeissa lämpötiloissa ja korkeissa käyttöpaineissa, yhdistettynä uusimman sukupolven lisäaineista koostuvaan erityispakettiin, jonka pitoisuuksia on nostettu, tarjoaa erinomaiset kitkanesto-ominaisuudet, jotka takaavat merkittävän polttoainetalouden.
  • koostumuksensa ja lisääntyneen EP-lisäainepitoisuutensa ansiosta se tarjoaa erinomaiset kulumista ja jumiutumista estävät ominaisuudet pakotetun öljyn nälkäkulutuksen olosuhteissa (käynnistettäessä, liikkeelle lähdettäessä) sekä lisääntyneessä kuormituksessa alhaisilla kierrosluvuilla, mikä pidentää merkittävästi teknisten laitteiden odotettavissa olevaa käyttöikää kaikissa, jopa äärimmäisimmissä toimintatiloissa monenlaisissa ympäristön lämpötiloissa. Öljykalvon kestävyys äärimmäisissä paineissa ja lämpötiloissa on erittäin korkea. Tarjoaa pitkäaikaisen suojan kitkakytkimille ja muille voimansiirron osille
  • tarjoaa vaadittavat matalalämpötilaominaisuudet suhteellisen helppoa käynnistymistä ja luotettavaa voitelua varten jopa -28 °C:n ympäristön lämpötiloissa kaikissa käyttöolosuhteissa.
  • parantaa lämpö- ja hapettumisvakautta, lämmönkestävyyttä ja ikääntymisen kestävyyttä, jotta mekanismit pysyvät poikkeuksellisen puhtaina, pidentävät öljyn tyhjennysvälejä ja vähentävät laitteiden huoltokustannuksia.
  • parantaa LS-jakoakselin ominaisuuksia tehostaen sen toimintaa, varmistaen korkean suorituskyvyn ja neutralisoiden melua, liukumista ja tärinää.
  • on hyvä emulsiosuojausominaisuus, vähäinen vaahtoaminen, hyvä vaihteiden ja kytkimien kitkasta johtuva lämmönsiirtokyky, joka estää niiden ylikuumenemisen.
  • erinomainen yhteensopivuus metallien, seosten ja voimansiirron lujittamismateriaalien kanssa.
  • soveltuu kierukkavaihteisiin