check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 650622

Vetoketju RK 520 ZXW 106 XW-rengas XW-rengas auki korkin kanssa - 520ZXW-106-CLF

- 15%

98,86 € arvonlisävero mukaan luettuna Normaali hinta  116,31 €

Alin hinta viimeisten 30 päivän aikana ennen alennusta: 116,31 €

Vetoketju RK 520 ZXW 106 XW-rengas XW-rengas auki korkin kanssa

Tuottaja:
RK
Valmistajan koodi:
520ZXW-106-CLF
Yleinen kuvaus
  • RK-moottoripyörien vetoketjuja valmistaa yksi Japanin arvostetuimmista ketjujen valmistajista, RK Takasago Chain, jonka tuotteet päätyvät monissa tapauksissa pääasiassa japanilaisvalmisteisten moottoripyörien ensimmäiseen kokoonpanoon. RK-ketjuja käyttävät lisäksi lukuisat kilpatiimit Moto GP:n, Dakarin ja monien muiden sarjojen kilpailuissa.
  • RK ZXW:
  • UUTUUS 2017 Uuden sukupolven vetoketjut, jotka on suunniteltu Super Bike -sovelluksiin ja suuritehoisiin urheilu- ja matkamoottoripyöriin. Tällä hetkellä RK ZXW on maailman vahvin ketju. Käytetään ensimmäisenä kokoonpanona monissa tehokkaimmissa moottoripyörissä. XW-rengastiiviste pidentää ketjun käyttöikää. O-rengasketjuun verrattuna tämä on hieman yli 50 %. ZXW-sarjan ketjuja on saatavana useissa eri viimeistelyväreissä. Ketjut on osoitettu moottoripyörille.
  • Yksityiskohtaiset tekniset tiedot löydät välilehdeltä "Tekniset tiedot".
  • Valmistaja: RK-Japan
  • RK Japan Co., Ltd. on yksi maailman suurimmista moottoripyöräalan yrityksistä. Vuonna 1951 perustettu Takasgo Chain Co. Ltd:stä on vuosien varrella tullut maailman johtava moottoripyörien ketjujen ja vanteiden valmistaja. Yrityksellä on myös aiempi historia, joka ulottuu edellisen vuosisadan 1930-luvulle. Tuotanto tapahtuu Japanissa, Malesiassa ja Yhdysvalloissa. Valikoimaamme kuuluvat moottoripyörien vetoketjut.

Sopii

Tämä tuote sopii 326 moottoripyöriin

SYM