check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 646403

YSS männät MX-jousituksiin - sarja - PISTONKIT-50-012

140,21 € arvonlisävero mukaan luettuna

alert information icon

Tuote saatavilla erikoistilauksesta. Toimitusaika voi viivästyä 7 päivää. Ei palautusoikeutta.

YSS männät MX-jousituksiin - sarja

Tuottaja:
YSS
Valmistajan koodi:
PISTONKIT-50-012
Yleinen kuvaus
  • YSS:n korvaava mäntäsarja alkuperäisiin motocross-jousituksiin.
  • Pakkaus sisältää: alumiinimäntä renkaineen ja aluslevyineen.
  • Tehtaan iskunvaimentimissa männät on valmistettu metalliseoksista ja rungot alumiinista. Kun käytön aikana yhdessä toimivien osien erilaisten lämpölaajenemisarvojen vuoksi vapautuu suuri määrä lämpöä, vaimennusjärjestelmä vuotaa.
  • Alumiini laajenee voimakkaammin kuin metalliseokset. Voimakkaan ajon aikana tämä aiheuttaa liiallisen toleranssipoikkeaman, männänrengas lakkaa tiivistämästä, jolloin vaimennus heikkenee tuntuvasti.
  • YSS-alumiinimännillä on samanlaiset lämpöominaisuudet, mikä viime kädessä parantaa vaimennusta. Mukana toimitettuja aluslevyjä käytetään oikean venttiilin vaimennuksen asettamiseen. Täyden potentiaalin saavuttamiseksi vaimennussarja on viritettävä moottoripyörän käyttäjän painon mukaan.
  • Valmistaja: YSS
  • Tehdas on perustettu vuonna 1983 Thaimaassa. Nykyään Y.S.S. Company Limited on yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista moottoripyörien jousituskomponenttien valmistajista, jolla on edustus Euroopassa, Amerikassa, Australiassa ja Japanissa. Huomionarvoista on, että Y.S.S. valmistaa jousituksia myös pienempiin ja vanhempiin moottoripyöriin ja skoottereihin. Yrityksellä on kaikki sertifikaatit, jotka todistavat tuotteen korkean laadun ja koko tuotantoprosessin, mukaan lukien jokaisen (!) tuotantolaitoksesta lähtevän tuotteen laadunvalvonta.
  • Tuotevalikoimaamme kuuluvat taka-iskunvaimentimet useimmille moottoripyörämerkeille, etujousituksen osat ja ohjauksen iskunvaimentimet.

Sopii

Tämä tuote sopii 1 moottoripyöriin