check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 646462

YSS-virityssarja etujousitusta varten - Y-FCM38-KIT-04-015

351,89 € arvonlisävero mukaan luettuna

alert information icon

Tuote saatavilla erikoistilauksesta. Toimitusaika voi viivästyä 7 päivää. Ei palautusoikeutta.

YSS-virityssarja etujousitusta varten

Tuottaja:
YSS
Valmistajan koodi:
Y-FCM38-KIT-04-015
Yleinen kuvaus
  • YSS-virityssarja etujousitusta varten.
  • YSS toimittaa näitä sarjoja tiettyihin ajoneuvomalleihin täydellisenä sarjana. Sarja sisältää mallista riippuen: vahvemmat pääjouset, venttiilit, holkit ja säätimet. Venttiilit muuttavat öljyn virtausta haarukassa molempiin suuntiin ja jouset ovat kimmoisammat. Ohjaustangossa olevaa säätöruuvia kääntämällä voidaan etujousituksen jousen esijännitystä hienosäätää.
  • Huomautus: On tärkeää noudattaa oheisessa PDF-tiedostossa olevia asennusohjeita. Sarjan valinnassa ja asennuksessa kannattaa kääntyä Puolassa toimivien YSS-huoltokeskusten puoleen.
  • Valmistaja: YSS
  • Tehdas on perustettu vuonna 1983 Thaimaassa. Nykyään Y.S.S. Company Limited on yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista moottoripyörien jousituskomponenttien valmistajista, jolla on toimipisteitä Euroopassa, Amerikassa, Australiassa ja Japanissa. Huomionarvoista on, että Y.S.S. valmistaa jousituksia myös pienempiin ja vanhempiin moottoripyöriin ja skoottereihin. Yrityksellä on kaikki sertifikaatit, jotka todistavat tuotteen korkean laadun ja koko tuotantoprosessin, mukaan lukien jokaisen (!) tuotantolaitoksesta lähtevän tuotteen laadunvalvonta.
  • Tuotevalikoimaamme kuuluvat taka-iskunvaimentimet useimmille moottoripyörämerkeille, etujousituksen osat ja ohjauksen iskunvaimentimet.

Sopii

Tämä tuote sopii 4 moottoripyöriin