check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 82357

Mäntä Meteor AM6 Nicasil 40,26 mm mäntä Meteor AM6 Nicasil 40,26 mm - PC1324B

34,47 € arvonlisävero mukaan luettuna

Uusi täydellinen mäntä mopoihin, joissa on 50cc AM6-moottori.

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
PC1324B
Yleinen kuvaus
  • valmistettu Italiassa
  • sopii alumiini- ja valurautasylintereihin
  • toimii erittäin hyvin alkuperäisten sylintereiden ja maailman johtavien merkkien sylintereiden kanssa, esim. Malossi, Polini, Pinasco, Top Performances jne.

.
Merkki, jolla on kuusikymmenvuotinen kokemus ja joka valmistaa mäntiä yksipyöräisiin alusta alkaen. Ne valmistetaan valamalla alumiiniseoksesta, jonka piipitoisuus on 18 %, joten niiden laajeneminen korkeissa lämpötiloissa on erittäin vähäistä. Laajan kokemuksen ansiosta on saatu aikaan kevyitä mäntiä, joilla on alhainen kitkakerroin ja erittäin suuri lujuus. Kitkan vähentämiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi männän kuoreen ruiskutetaan tuotantoprosessin aikana molybdeenikerros.

Tłoki 4T

Nelitahtimoottoreihin suunnitellut Meteor-männät valmistetaan ensin valu- ja sitten taontatekniikalla alumiiniseoksesta, jonka piipitoisuus on 13 prosenttia. Lisäksi ne hehkutetaan ja ruiskutetaan molybdeeni- ja grafiittikerroksella (kitkakertoimen pienentämiseksi käytön aikana). Niille tehdään myös anodisointiprosessi, joka vaikuttaa merkittävästi materiaalin kovuuteen. Männänrenkaat valmistetaan Japanissa.

Sopii

Tämä tuote sopii 292 moottoripyöriin

CPI
MBK