check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 2959988

Meteor 53,94 mm mäntä Husqvarna CR WR 125 97-13 sel. A - PC2312A

94,65 € arvonlisävero mukaan luettuna

Meteorin täydellinen mäntä

Tuottaja:
Valmistajan koodi:
PC2312A
Yleinen kuvaus
  • valmistettu Italiassa
  • sopii alumiini- ja valurautasylintereihin
  • toimii erittäin hyvin alkuperäisten sylintereiden ja maailman johtavien merkkien sylintereiden kanssa, esim. Malossi, Polini, Pinasco, Top Performances jne.
Tłoki 2T

Kaksitahtimoottoreihin suunnitellut Meteor-männät on valmistettu valetusta alumiiniseoksesta, jonka piipitoisuus on 18 %. Piiseoksen ansiosta männän lämpölaajeneminen on huomattavasti vähäisempää, joten mäntä voi toimia erittäin vaikeissa olosuhteissa. Tämä takaa pitkän ja häiriöttömän toiminnan. Lisäksi männät hehkutetaan ja niihin ruiskutetaan molybdeenikerros. Toimitettavat männänrenkaat ovat japanilaisen valmistajan tai italialaisen Caber-yrityksen valmistamia.

Tłoki 4T

Nelitahtimoottoreihin suunnitellut Meteor-männät valmistetaan ensin valu- ja sitten taontatekniikalla alumiiniseoksesta, jonka piipitoisuus on 13 prosenttia. Lisäksi ne hehkutetaan ja ruiskutetaan molybdeeni- ja grafiittikerroksella (kitkakertoimen pienentämiseksi käytön aikana). Niille tehdään myös anodisointiprosessi, joka vaikuttaa merkittävästi materiaalin kovuuteen. Männänrenkaat valmistetaan Japanissa.

Sopii

Tämä tuote sopii 34 moottoripyöriin