check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B
ID: 539978

Starting Line Products MTX kytkinpainosarja - 40-96

211,53 € arvonlisävero mukaan luettuna

Painosarja MTX™-kytkintä varten

Valmistajan koodi:
40-96
Yleinen kuvaus
  • SLP MTX™ -kytkinpainot on suunniteltu erityisesti hyödyntämään nykypäivän vääntömomentiltaan suurten moottoreiden tehoa. Niiden ainutlaatuinen raskas kantapään muotoilu ja erikoispainoprofiili tarjoavat huomattavasti suuremman vaihteistovoiman, mikä johtaa parempaan kiihtyvyyteen ja korkeampaan huippunopeuteen.
  • Ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa erittäin nopeat peruutusvaihteen vaihdot.
  • Nämä painot ovat säädettävissä lisäämällä painoa niiteillä (enintään 6 grammaa painoa kohti), ja ne tarjoavat mahdollisuuden hienosäätää tiettyyn yhdistelmään. Kun käytät näitä painoja, suosittelen tarkistamaan vetohihnan sivupelin oikean OEM-kohdistuksen varmistamiseksi.
  • Painosarjat myydään kolmen kappaleen sarjoina, ja ne sisältävät (6) 1 gramman alumiininiittiä, (6) 2 gramman teräsniittiä ja (6) 3 gramman teräsniittiä. Niitit on tarkkuusvalmistettu tiettyjen painotoleranssien saavuttamiseksi.
  • Lisää 4 grammaa tällä hetkellä käyttämääsi painoon, jotta voit valita oikean SLP MTX™ -painon (esim. jos käytät tällä hetkellä 64 gramman Arctic Cat -painoa, sinun on käytettävä 68 gramman MTX™ -painoa).