check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B

Maksut & Laskut

Miten voin maksaa tilaukseni?

 

Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi monilla maksutavoilla. Tutustu niihin kaikkiin ja valitse tuotteillesi sopivin maksutapa.

 

  • Verkkopankkimaksu – suosituin maksutapa. Valitsemasi pankin jälkeen sinut ohjataan kirjautumissivulle, ja voit maksaa tilauksen yhdellä napsautuksella. Tämän menetelmän etuna on maksun välitön kirjautuminen, mikä johtaa nopeaan tilauskäsittelyn aloittamiseen.
  • Google Pay Postiennakko – maksat tilauksen käteisellä paketin vastaanottamisen yhteydessä.
  • Maksukortti – turvallinen maksu maksukortilla.
  • Perinteinen tilisiirto – siirrät rahaa suoraan pankkitililtäsi tilillemme tai talletat sen pankkiin/postiin. Tämän maksutavan valitsemiseksi maksun on kirjauduttava tilillemme tilauksen suorittamiseksi.
  • PayPal – maailmanlaajuisesti suosittu sähköinen maksutapa.

 

Voinko saada arvonlisäverolaskun?

 

Kyllä, voit saada arvonlisäverolaskun jokaisesta myymästämme tuotteesta. Valitse tämä vaihtoehto tilauksesi yhteydessä. Arvonlisäverolaskun laatimisen perusteena ovat yrityksen nimi, osoite ja verotunnus. Saat tämän laskun sähköpostitse sähköisessä muodossa.

 

Mitä teen, jos arvonlisäverolaskussa on virheitä?

 

Jos arvonlisäverolaskussa on virheitä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kirjoita viestin sisältöön laskunumero ja havaitut virheet. Asiantuntijamme kertoo sinulle seuraavista toimenpiteistä.

Huomaa, että arvonlisäverolaskun laatiminen kuitin perusteella ei ole mahdollista, ja laskun korjaaminen tuotteen palautuksen yhteydessä edellyttää automaattista vahvistusta korjauslaskun allekirjoittamisesta ja sen hyväksymisestä.