check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B

Ostat turvallisesti

Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme korkea turvallisuustaso ja taata ostotyytyväisyys. Työskentelemme jatkuvasti verkkokauppamme turvallisuuden parantamiseksi, mikä on vahvistettu lukuisilla sertifikaateilla ja laatuleimoilla. Selvitä, miksi sinun tulisi valita meidät.

Trusted Shops - olemme Trusted Shops -laatusertifikaatin haltijoita, joka myönnetään vain verkkokaupoille, jotka täyttävät korkeat asiakaspalvelustandardit. Yli 100 erilaista kriteeriä tarkistetaan Trusted Shops -tiimin asiantuntijoiden suorittamassa tarkastuksessa. Tarkastus perustuu kansalliseen ja eurooppalaiseen lainsäädäntöön verkkokaupassa ja ottaa huomioon viranomaisten voimassa olevat määräykset sähköisen kaupankäynnin sääntelyssä. Trusted Shops -laatusertifikaatin saaneilla kaupoilla on rahat takaisin -takuu toimituksen tai peruutuksen epäonnistuessa.
Sertifikaatti luotettaville yrityksille - meillä on puolalainen sertifikaatti luotettaville yrityksille, joka myönnetään yrityksille, jotka täyttävät eettisen koodin vaatimukset rehellisyyden, eheyden ja luotettavuuden osalta liiketoiminnassaan.

SSL-sertifikaatti - tietosi salataan kokonaan siirrettäessä meille, joten ne pysyvät salaisina valtuuttamattomilta henkilöiltä. Näin ollen tietosi ovat turvassa ja suojattuina.
Palautusoikeus ilman perusteluja - noudatamme Puolan lakia, joten sinulla on aina 15 päivää tuotteen vastaanottamisen jälkeen aikaa palauttaa se.

Yrityksen luotettavuus - olemme olleet jatkuvasti markkinoilla vuodesta 2009 lähtien. Tiimimme koostuu yli 100 asiantuntijasta eri aloilta, joille moottoripyörät ovat suurin intohimo.

Henkilötietojen suoja - noudatamme lakia henkilötietojen suojan periaatteista. Tiedot ovat turvassa meillä.

Paketin jatkuvasti seuranta - heti kun pakettisi on lähetetty, saat rahtikirjan numeron ja verkkosivuston, jolla voit seurata pakettisi tilaa.