check Ilmainen toimitus alkaen 200,00 €
check Palautukset enintään 14 päivää
check Osta se nyt! 30 päivän maksu
check Tukkualue - B2B

Tietoa meistä

Tietoa meistä

 

Olemme vanhojen moottoripyörien harrastajia, moottoripyörämatkaajia ja seikkailijoita, nopeista ajomatkoista pitäviä, mutta myös mutaisia teitä rakastavia. Olemme täällä, jotta jokainen, moottoripyörätyypistä riippumatta, löytää kaiken etsimänsä. Myös me aloitimme seikkailumme moottoripyörillä aikaisemmin ja tiedämme, kuinka vaikeita ensimmäiset askeleet voivat olla, erityisesti oikeiden osien ja varusteiden valinnassa. Nykyään meillä on menestyneitä enduro-kuljettajia, nopeiden moottoripyörien ystäviä, matkaajia ja innokkaita, jotka viettävät pitkiä iltoja tallissa.

 

Miten kaikki alkoi?

 

Aloimme pienessä vinttihuoneessa vanhempien kodissa. Tuolloin liikkeen perustaja oli vielä lukiossa, ja Gmoton valikoima rajoittui osiin muutamille vanhojen moottoripyörämallien osille. Yritys rekisteröitiin vuonna 2009, mutta vasta vuonna 2013 läpimurto tapahtui, kun yrityksen perustaja liittyi yhteen vanhemman veljensä kanssa, jolle velkaamme yrityksen automatisoinnin.

Tällä hetkellä meillä on lähes 2 000 000 tuotetta yli 335 moottoripyörämerkille, ja tiimimme koostuu yli 100 asiantuntijasta. Gmoton pääkonttori ei ole vain moderni varasto, jonka ansiosta voimme toteuttaa tilaukset nopeasti, vaan myös paikallinen moottoripyöräkauppa ja toimistot täynnä moottoripyöräharrastajia.

 

Miksi meidät valitaan?

 

Vuodesta 2009 lähtien on tapahtunut paljon muutoksia, mutta tavoitteemme ovat pysyneet samoina. Muistamme edelleen, mikä oli motivaatiomme perustaessa Gmotoa, ja pidämme siitä jatkuvasti kiinni.

Tutustu etuihimme.

 

Pikatoimitus

 

Jokainen tilaus, sen arvosta riippumatta, on meille yhtä tärkeä, ja siksi teemme yhteistyötä parhaiden toimittajien, kuten DPD:n, kanssa. Toimitamme yhdessä paketit välittömästi jokaiseen Euroopan kolkkaan.

 

Tyytyväisyystakuu

 

Olette meille asiakas koko ajan - jopa tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Siksi, jos käykin ilmi, että ostamasi tuote ei ole se, mitä odotit, voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen nopeasti ja ilmaiseksi ystävällisen lomakkeen avulla. Huolehdimme siitä, että voit luottaa meihin ostoksissasi.

 

Laaja valikoima

 


Tarjoamme yli 2 900 000 tuotetta. Löydät siis osat ja tarvikkeet moottoripyörän korjaamiseen ja huoltoon sekä kaiken, mitä tarvitset itsellesi - kypärät, vaatteet, saappaat ja vempaimet. Ja tämä on vasta alkua! Lisäämme uusia tuotteita joka päivä ja laajennamme valikoimaamme uusilla tuotemerkeillä. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia useissa eri liikkeissä ja voit säästää toimituskuluissa.


 

Ammattitaitoinen neuvonta

 

Olipa kyseessä uusi akku, täydellisen takin valitseminen tulevalle matkalle tai ensimmäiseen enduro-kilpailuun osallistuminen ja et tiedä, mistä aloittaa - meillä on sinulle oikea ratkaisu! Yli 100 asiantuntijaa odottaa kysymyksiäsi ja on valmiina valitsemaan parhaat tuotteet juuri sinulle.